Badrumsmöbler / kommod / skåp Cube, handfat Cup och spegel - LineArt by Cellier Badrumsmöbler / kommod / skåp / hylla Nomad - LineArt by Cellier Badrumsmöbler / kommod / skåp / hylla Nomad - LineArt by Cellier Badrumsmöbler / kommod / skåp Origin och handfat Tondo - LineArt by Cellier

Kataloger

LineArt ~ Badrum i massiv teak och ek

Ditt badrum i massivt trä – LineArt skapar kollektioner av möbler i massivt trä med filosofin att ta till vara enkelheten och äktheten i de vackra trämaterialen.

Rena linjer och naturliga material är grunden och kärnvärdena som de moderna kollektionerna bygger på. Estetiska produkter och kvalitet är viktiga prioriteringar för LineArt liksom relationen med nöjda kunder.

LineArt kännetecknas av enkelhet och funktionalitet i ett kombinerat koncept:

- Enkel och tidlös stil och design
- Attraktiva material som används i en anda av estetik och närhet till naturen.

Sedan många år skapar LineArt sina produkter med engagerade designers. LineArts kallelse är att ständigt vara på jakt efter nya trender för framtida kollektioner. LineArts koncept och design är ett skyddat signum och står för LineArts identitet.

LineArt använder endast massivt trä i konstruktionen av sina produkter.
Teak, särskilt lämplig för badrum, är ett exklusivt och hållbart träslag som används i de flesta möbelkoncepten. LineArt presenterar nu också valda produktlinjer i ek. Det finns 4 serier i ek vilket ger dig en utökad variation av färger och utföranden.

LineArt har genom sitt produktionsnätverk kvalificerad expertis som garanterar produktionsvolym och kvalitet.

Miljön är en viktig faktor för livskvalitet. Varje del är framtagen med omtanke om vår planet. LineArt intygar ursprunget och härkomsten av det trä som används för produktionen av möbler.


Kontakta Cellier

Fält markerade med * är obligatoriska.