Badrumsmatta Feuille och Revesible / handduk Lino - Abyss & Habidecor by Cellier Badlakan Palm Tree - Abyss & Habidecor by Cellier

Kataloger

Abyss & Habidecor

Dröm ditt liv i färg, det är hemligheten till lycka...

Abyss & Habidecor sätter tonen - vi ger färger liv, vi visar upp en fest av nyanser och med det införlivar vi en rad passionerade färgtoner i våra badrum.

Tonerna i Abyss & Habidecors tyger och mattor är inspirerade av en mängd olika källor, magi från växtriket, modets influenser, kunskap om örter och frukter, balsam och allt som är mjukt och varmt.

En tidlös känsla - våra handdukar, tvättsvampar, badrockar, badlakan och badrumsmattor ger en elegant och tidlös känsla. De stimulerar viljan att leva och kombinerar tradition och modernitet, kvalitet och nyfikenhet.

Allt efter humör och årstider som förändras, så gör även våra mattor och färgerna i våra badlakan det. Hemligheten är att erbjuda oändliga varianter av samma modell - ändra bara färgerna. Med 25 nya nyanser kan Abyss & Habidecorer bjuda hela 60 färger. Utöver de visuella nyanserna strävar Habidecor att ge sina mattor originella former som t.ex. småsten från vattnet, jätte fjädrar, ökenrosor...helt fantastiskt!

När det gäller kvalitet präglas kraven av tidlöshet samtidigt som vi flätar in ett flyktigt mode och återvänder till vårt ursprung med naturliga element. Egyptisk bomull - mjukhet, absorption, tillförlitlighet och med mycket elegans och enkelhet - Abyss badhanddukar påvisar de naturliga egenskaperna i den högkvalitativa egyptiska bomullen.

I Ekologins namn så är de flesta produkterna som används biologiskt nedbrytbara. - "Ekologisk" bomull, plockad för hand, spunnen, behandlad, färgad eller blekt utan några kemiska ingredienser.

Ingenting kan någonsin förorena intrycket de gör på våra sinnen.


Kontakta Cellier

Fält markerade med * är obligatoriska.