Arganolja är en hudregenererande olja som pressas ur de ekologiskt odlade arganträdens nötter. Med sin höga halt av essentiella fettsyror och E -vitamin är arganolja traditionellt känd för sin närande, uppiggande och antirynk effekt. Organic argan oil cares - Senteurs Du Sud by Cellier Pure Argan oil / Argan Bodybutter - Senteurs Du Sud by Cellier Mens Skin Care with tepescohuit - Senteurs Du Sud by Cellier

Kataloger

Senteurs Du Sud

Senteurs du Suds produkter är utformade med Respekt för Naturen och med Äkthet och Kvalitet i åtanke. Produkterna är inte testade på djur och inga animaliska ingredienser har använts i dess tillverkning.

Provence serien

Naturligt Skönt – Ljuvliga dofter sammansatta av naturliga extrakt.

Upptäck de 12 dofterna av Provence. En doft för var månad på året. Härliga dofter och vackra färger gör dessa produkter speciella varje dag. Bomullen och raphia fibrerna som används för att linda in produkter är naturliga. Ljusen presenteras i glasbehållare av återvunnet glas och de vackert färgade presentpåsarna är tillverkade av hjälporganisationen ESAT.

Argan serien

Ge dig själv eller en vän en gåvobox med hudvårdsprodukter innehållande organisk arganolja och säkerställ en mjuk hud full av livskraft. Det rika innehållet av vitamin E i arganoljan motverkar ärrbildning, påskyndar läkning och lugnar irriterad hud. Arganoljan är väldigt rik på antioxidanter och omega-fettsyror som bevarar hudens elasticitet och reducerar linjer. Arganoljan i hudvårdsprodukterna består av ingredienser från ekologiska jordbruk. Arganoljan direktinköps från en sammanslutning av kvinnor i svårigheter i Marocko.

Tepescohuite serien

Senteurs du Sud har även utvecklat en organisk serie för män innehållande Tepescohuite extrakt.

Tepescohuite är känt för sina aktiva och regenererande egenskaper. Det är ett naturligt och effektivt alternativ mot för tidigt åldrande av huden. Det garanterar utmärkta resultat på både torr och känslig hud och hjälper vid fet hud och akne problem. Produkten ger näring, återfuktar och behandlar huden genom att stimulera bildandet av kollagen och elastin - ämnen som hindrar celldöd och åldrande.


Kontakta Cellier

Fält markerade med * är obligatoriska.